Trådløse dataloggere

 

Spar tid og penge ved at lade en datalogger opsamle data, som f.eks temperatur og fugt over en periode. Disse driftsikre og pålidelige dataloggere klarer nemt opgaven.

  • Indbyggede sensorer (fugt og temperatur)
  • Eksterne sensorer
  • Trådløs ZigBee intelligent netværk eller WiFi
  • Batteri eller ekstern forsyning

Der er mange muligheder med moderne dataloggere, der kan benyttes til test eller kvalitetssikring under produktion, opbevaring eller transport/fragt. Dataloggerne er generelt kost-effektive produkter til datalogning indenfor hele industrien, herunder fødevare/lægemiddel produktion / transport / lagring, aircondition og ventilation, renrum, apoteker, kølerum, frostrum, boligforeninger, varehuse, gartnerier, museer og gallerier samt skoler.


 

Wi-Fi datalogger

En datalogger med nemt læselig skærm for tilslutning til trådløs netværk. WiFi. Data kan lagres på lokal computer eller i en cloud løsning så data kan tilgås alle steder. Der er plads til logning i 30 dage med 10 sekunders interval uden trådløs overførsel . Dataloggeren har et genopladelig batteri med stor kapacitet til lang tids brug, kan også fungere med tilsluttet usb lader. Softwaren hentes gratis på nettet og indeholder automatisk periodevis hentning og visning af data fra loggeren samt set-up af loggeren.

Serien omfatter logger med:

  • Indbygget temperatursensor
  • Indbygget temperatur og fugtsensor
  • Ekstern temperatursensor
  • Trådløs alarmenhed

Læs mere om Wi-Fi datalogger...


 

Telpro: GSM Datalogger med SIM kort og GPS

Hjertet i Telpro systemet er en lille boks med tilslutningsmuligheder.

Temperaturføler eller målesignal (ma / V) tilsluttes direkte eller trådløst: Vha SIM kortet lagres data i skyen via gsm nettet hvor data tilgås med er et supersmart web interface der kan tilpasses opgaven. Der er mulighed for at tilslutte et GSM modem således at enheden position vises på web. Der er desuden udgangssignaler således at man aktivt via web (pc eller mobil) kan styre ved hjælp af enheden.

 

Læs mere om Telpro...


 

Wi-Fi datalogger med "all inclusive"

En datalogger til dig der vil slippe for alt bøvlet omkring datalogning med opsætning, installation, kalibrering osv. Det eneste du skal gøre er at trykke på knappen på loggeren og lægge den i køleskabet.

I princippet lejer man dataloggeren og man laver en aftale om hvor ofte den skal have et nyt kalibreringscertifikat, hvert år eller hvert 3. år. Til den tid dukker der en ny logger med certifikat op og denne udskiftes blot med den eksisterende.

Data fra loggeren overføres automatisk til "skyen" hvor data kan tilgås.

Der vil automatsik blive sendt meddelelser på dansk hvis alarmgrænserne overskrides.

 

Læs mere om Wi-Fi datalogger...


 

Datanet:  Trådløs datalogger med ZigBee kommunikation

Det kan være dyrt og besværligt endog måske umuligt at trække ledninger fra et målested. Her er et trådløst datalogger system en mulighed. Systemet er yderst fleksibelt da loggerne kan nemt flyttes eller udbygges. Systemet kan være on-line via en PC og kan derfor alarmere via sms eller mail. Mange muligheder for anvendelse indenfor transport og opbevaring/lagring af varer i fryserum, kølerum, lagre, drivhuse, supermarkeder, museer osv.

 

Læs mere om Datanet trådløs datalogning...