Spring til indhold

SMS temperaturalarm til sim-kort - Easylog SMS

SMS temperaturalarm Easylog-SMS benyttes til trådløs alarmering ved hjælp af en sms ved for høj eller for lav temperatur.

Systemet består af en forholdsvis anonym enhed der f.eks kan anbringes i et køleskab, et lager, en lastbil eller et drivhus eller et andet mobilt/flytbart sted sted hvor der enten ikke er et lokalt Wi-fi eller hvor det ikke er tilladt at koble sig på det lokale wi-fi netværk. Der skal til gengæld naturligvis være mobil netværk i minimum 2G kvalitet.

EasyLog-SMS Funktioner

Der er ikke noget display, men til gengæld holder de indbyggede batterier i ca 2 år. Kommer målingerne udenfor de valgtre alarmgrænser vil det være muligt at se på den røde lysdioden på fronten. Desuden vil der blive sendt en sms med besked om hændelsen til op til 3 valgbare mobil numre.

Easylog enheden indstilles via en simpel App til en smartphone (IOS eller Android) via app og udsendelse af en sms.

Under indstillingen vælger man Enhedens navn som kommer med på alarm sms'en, man vælger maks og min temperatur grænser og evt en alarmforsinkelse. Endelig kan man vælge at aktivere en periodevis besked med opsummering af enhedens målinger og tilstand i form af minimum og maksimum måleværdier, samt alarmer.

Der er indtil videre kun en version med ekstern termistor temperatursensor til måling i temperaturområdet fra -40 til 125°C. Dog i 2 varianter med forskel i målenøjagtighed.

Se også vores WiFi temperaturalarm

Vi har lavet en guide i pdf format til opsætning af EasyLog sms alarmen

sms temperaturalarm

SMS temperaturalarm

 

Brochure EL-SMS-TP

Manual EL-SMS-TP

EL-SMS-TP inklusiv temperatursensor med 1 meter sensorkabel koster kr 1.650,-
Der er mulighed for forlængerkabler.

EL-SMS-TP+ inklusiv temperatursensor med ekstra høj nøjagtighed og 3 meter sensorkabel koster kr 1.900,-

Alle prise ex moms og forsendelse.
SIM kort medfølger ikke.

Easylog temperaturalarm set fra fronten med led indikation