Spring til indhold

Bluetooth Datalogger

Easylog EL-BT-2  er en datalogger med indbygget bluetooth teknologi, hvor man indenfor bluetooth rækkevidden kan kommunikere trådløst med enheden. Der skal ikke trækkes ledninger eller laves en forbindelse til PC for at aflæse data fra dataloggeren.

Klik her for en oversigt af vore dataloggere

Easylog datalogger EL-BT-2 opsættes, startes, stoppes og aflæses via bluetooth på fx. en smartphone. Overførsel af data foretages således uden brug af PC eller andet special aflæsningsudstyr men blot en smartphone.
Via den gratis app til smartphonen indstiller man loggerinterval, alarmgrænser på dataloggeren. Når man er klar sættes loggeren i gang med at logge data.

Loggeren har plads til 500.000 logninger til mange måneders brug.

Indeholder et Lithium ion batteri der holder ca 6 måneder før der er behov for genopladning. Genopladning foretages med usb ledning fra f.eks powerbank eller på anden vis.

Der er fint display til visning af aktuelle, minimum og maksimum værdier for temperatur og fugt. Man skifter imellem visningerne med en knap.

Hvor bruger man en Bluetooth datalogger

Disse dataloggerne anvendes typisk til dokumentation af temperatur og fugt ved en fast installation på en væg, måske lidt utilgængeligt sted eller til en mobil installation hvor der ikke er praktisk eller muligt at tilslutte dataloggeren til en PC eller via en anden trådløs forbindelse. Er man indenfor bluetooth rækkevidden kan man nemt forbinde og checke dataloggeren og dermed hurtig bestemme om varen har være opbevaret ved korrekt temperatur. Har den ikke det har man hurtigt mulighed for at korrigere dette eller udtage den pågældende vare til yderligere undersøgelse. Man kan downloade data fra dataloggeren i op til 10 meters afstand. klasse 2 radio.

Bluetooth datalogger
Opsætning via bluetooth

Bluetooth temperatur og fugt logger

EL-BT-2 datalogger leveres indtil videre kun i én version med indbygget temperatur og fugtsensor

Selv om der er indbygget både figt og temperatursensor kan den også benyttes som en bluetooth temperaturlogger, hvor man blot benytter den ene kanal.

PC Software

EL-BT-2 benyttes helt uden PC software. Man benytter en gratis app til sin Android smartphone. Når man har logget data overføres disse via bluetooth til smartphonen sammen med alarmgrænser og tidspunkter for alarmer. Data kan herefter overføres til en PC hvis man ønsker dette.

Opstart af Bluetooth datalogger