Spring til indhold

Analyseinstrumenter

olie i vand

Analyseinstrumenter til væsker fra Deckma Hamburg og Xylem Meinsberg.

I vores program af analyseinstrumenter har vi to typer udstyr der benyttes til væske analyse.

  • Oliemonitor fra Deckma Hamburg til detektion af olierester i ppm området(parts pr million) i vand.

Deckma Hamburg har produceret 'olie i vand' analysatorer siden starten af 70'erne. Analysatorerne benyttes især indenfor det maritime segment hvor de bliver kaldt Bilge Alarm monitor eller 15 ppm monitor. De bliver brugt som kontrolenhed for en olieseparator der adskiller vand og olie. Vandet kontrolleres af monitoren for renhed før det kan udledes i havmiljøet. Der er også en del lignende anvendelsesmuligheder indenfor det industrielle segment. Klik for at besøge Deckma's hjemmeside

  • Elektrokemiske målere fra Xylem til registrering af ph, ilt og ledningsevne i væsker i stationær eller bærbare versioner.

Meinsberg er en tidligere østtysk produktionsfabrik med håndlavede/mundpustede glaselektroder til ph, ledningsevne, ilt osv. Siden midt halvfemserne har Meinsberg udviklet avancerede elektroniske analyse- instrumenter. Både elektroder og måleinstrumenter til stadig meget konkurrencedygtige priser. Glaselektroderne til ph, redox, ledningsevne og ilt produceres stadig i fabrikken som håndarbejde og mundpustede elektroder. Meinsberg blev i 2017 en integreret del af Xylem men vi handler stadigvæk direkte med Meinsberg.

Olie-monitor fra Deckma Hamburg

Måling af olierester i vand i det meget fine ppm område. Til skibe, kraftværker, raffinaderi og køleanlæg. IMO typegodkendt efter MEPC 107(49) til skibe. Benyttes typisk til kontrol af udledning af bilgevand i forbindelse med olieseparator. Oliemåleren kaldes normalt 15 ppm måler, da alarmgrænsen traditionelt er 15 ppm, men flere steder er der nu 5 ppm versionen der benyttes som grænsealarm i følsomt farvand. Der er også en industriel version i produktlinjen der ikke er begrænset af restriktionerne i typegodkendelsen.

Analyseinstrumenter fra Xylem

Bærbare instrumenter til måling af pH, ledningsevne eller ilt i vand.
Instrumenterne er udstyret med datalogger og leveres med transportkuffert med måler, sensor og buffer eller kalibreringsvæsker.
Sensorerne monteres med et solidt stik så sensoren kan udskiftes.
Alle her temperatursensor til visning og kompensation ved temperaturvariationer.
Fastmonteret til kontinuerlig måling af pH, ledningsevne, ilt, klor og turbiditet.
IP 65/vandtæt konstruktion med display til visning af måleværdier.
Indbygget datalogger til 4000 måleværdier der kan vises på display som et kurveforløb.
2 analoge udgange 0/4-20 ma og to stk relæ-udgange