.

Datalogger

Spar tid og penge.  Lad en datalogger opsamle data og brug i stedet tiden på at analysere data.

Der er mange muligheder med moderne dataloggere, der kan benyttes til test eller kvalitetssikring under produktion, opbevaring eller transport. Det er generelt kost-effektive produkter til brug indenfor hele industrien, herunder fødevare/lægemiddel produktion / transport / lagring, aircondition og ventilation, renrum, apoteker, køleskabe og kølerum, frostrum og fryserrum, boligforeninger, varehuse, drivhuse, gartnerier, museer og gallerier samt skoler.

Vi har et stort og bredt program der kan klare de fleste opgaver, f.eks

  • Indbyggede sensorer (temperatur - fugt - tryk)
  • fra 1 til 72 indgange til eksterne sensorer og signaler
  • Temperaturlogger i mini størrelse med usb stik
  • Trådløs WiFi, GSM/SIM, GPS, NFC, Bluetooth
  • Fritstående eller tavle-montage
  • Batteri eller 220 / 24 Volt forsyning

Se udvalget nedenfor og klik videre

Microlite: Usb datalogger med display

En lille kompakt kosteffektiv enhed i 4
varianter. Vejer blot 45 g. Vandtæt design.
Indbyggede eller eksterne sensorer.
Display til visning af måleværdier
Smart software

Easylog EL-SIE datalogger

En smart softwarefri datalogger med et fint design.
Stort display til visning af værdier samt maks og min
Stor datalager til 1 million logninger.
Mulighed for lagring i skyen.

Cold Chain datalogger

til forsendelser

En meget lille, letvægt, vandtæt og yderst kosteffektiv usb logger i kreditkortstørrelse med batteri til 12 måneders brug. Designet til brug ved forsendelser.

Nu også med fugtsensor til fødevare og pharma

Wi-Fi datalogger

Stort display og tilslutning til WiFi netværk. Lagrer data på lokal computer eller cloud så data kan tilgås alle steder. Genopladelig batteri med stor kapacitet til lang tids brug, kan også fungere med tilsluttet usb lader. Softwaren hentes gratis på nettet.

  • Indbygget temperatursensor
  • Indbygget temperatur og fugtsensor
  • Ekstern temperatursensor
  • Trådløs alarmenhed

Wi-Fi datalogger EasyLog Mote

Til dig der vil slippe for bøvlet omkring opsætning, installation, kalibrering osv. Det eneste du skal gøre er at starte enheden med en smartphone og anbringe loggeren i fx køleskabet. Loggeren kan leveres med eller uden certifikat. For at få et nyt certifikat køber man blot en ny føler med certifikat og udskifter denne på loggeren.
Data fra loggeren overføres automatisk til "skyen" hvorefter data kan ses på smartphone eller PC.
Der kan sendes meddelelser sms/mail hvis alarmgrænserne overskrides

Temperaturalarm

En trådløs temperaturalarm med wifi tilslutning.
Kan sende en email ved for høj eller lav temperatur samt når temperaturen kommer
indenfor det valgte temperaturområde igen

Easylog usb datalogger

Simple og hårdføre dataloggere med eller uden display. Rustfri og vandtæt version til brug ved ekstra høj eller lav temperatur. Batteriforsynet med udskiftelig batteri. Indeholder status LED til indikation af on/off og alarm. Bruges til almindelig datalogning af temperatur, fugt eller hændelse/begivenhed.

SMS temperatur alarm til SIM kort

Batteriforsynet med SIM kort til mobil eller fastmonteret temperaturalarm.

Sender sms besked ved overskridelse af alarm grænser. Desuden mulighed for periodisk besked med maks og min værdier.
Alarmenheden indstilles ved hjælp af smartphone App

Bluetooth trådløs datalogger

Easylog-BT-2, en fugt og temperaturlogger med display og bluetooth forbindelse og genopladelig batteri til ca 6 måneders brug. Kommunikerer med Smartphone via lowpower bluetooth. Velegnet til fast montage og mobil brug

Multicon: Controller med datalogger

Multicon er en multikanal display/controller med indbygget datalogger. Multicon er en ideel løsning hvor der er behov for samtidige målinger, logning og eventuelt regulering af få eller mange kanaler. Farve TFT touch screen så data er nemme at skelne. USB stik i fronten kan benyttes til at hente loggede data via usb pen. Multicon kan udføre logiske og matematiske beregninger på måleværdierne og kan udføre PID kontrol og kan leveres med Ethernet tilslutning og Modbus

Multilog:  Tavlemonteret datalogger

Multilog er et display med integreret kraftig datalogger med kapacitet på 8Mbyte til 2 millioner logninger ved 12 bit. På fronten er der en USB-tilslutning så enheden kan tømmes for data ved at tilslutte en usb-pen. Der er 1,4 eller 8 indgange til enten strøm (0/4-20 mA), spænding (V) eller temperatursensorer (RTD eller TC).

Displayet er et grafisk LCD display på 128 * 64 punkter, der har mulighed for visning som kanaloversigt, trendkurver osv

Prosens: Miljø logger system

ProSens er en opgradering af det tidligere TRS system med mere moderne udseende med mulighed for display. Sensorerne forbindes i et netværk for logning og præsentation af data. Kan tilsluttes internettet for fjernaflæsning.

Velegnet til Fødevareproduktion, bygninger, HVAC, lagerhaller, kølerum, gartnerier/væksthuse, produktion, museum, arkiver, gallerier, serverrum osv. Se mere her Prosens

DaqLink: 4 kanaler

DaqLink er en kompakt letvægt enhed med indbygget temperatur og fugtsenor. Desuden er der mulighed for tilslutning af 4 eksterne sensorer, sensorer og mA eller Volt.

DaqLink kan benyttes on-line med PC tilslutning eller off-line som datalogger.

Der er genopladelig batteri til op til 6 måneds brug

DaqPro:  Universal 8 kanaler

DaqPro er en multikanal enhed der logger data fra op til 8 tilsluttede målesignaler/sensorer. Der er grafisk display og tastatur. Data logges ved 16 bit, og op til 10.000 gange pr sekund (kun 1 kanal). DaqPRO til en ideelt datalogger til fejlsøgning og dataanalyse

Telpro: GSM Datalogger med SIM kort og GPS

Hjertet i Telpro er denne boks med diverse tilslutninger

Temperaturføler eller målesignal (ma / V) tilsluttes direkte eller trådløst: Vha SIM kortet lagres data i skyen hvor data kan ses via smart web interface der kan tilpasses som man vil. GPS mulighed for visning af position via web. Udgangssignaler giver mulighed for aktiv styring via web (pc eller mobil)

Fandt du ikke hvad du søgte?

Vi har en del flere dataloggere på programmet der endnu ikke er blevet beskrevet og lagt på denne side. Det tager nogen gange sin tid.
Du kan her beskrive hvorledes du ønsker din enhed skal fungere så kan vi se hele programmet igennem og se om der er den kan eller kan komme til at udfylde dine ønsker.

Klik her til højre for at beskrive dine ønsker til en datalogger.

Opbevaring af Vaccine

Temperatur registrering i kølekæden