Datalogger

Spar tid og penge.  Lad en datalogger opsamle data og brug tiden på at analysere data i stedet for.

Vi har et stort udvalg af meget forskellige dataloggere og kan klare de fleste opgaver, f.eks

  • Indbyggede sensorer (fugt og temperatur)
  • 1 op til 72 indgange til eksterne sensorer og signaler
  • Temperaturlogger i mini størrelse med usb stik
  • Trådløs WiFi, GSM/SIM, GPS, NFC, Bluetooth eller ZigBee
  • Fritstående eller tavle-montage
  • Batteri eller 220 / 24 Volt forsyning
Datalogger

Der er mange muligheder med moderne dataloggere, der kan benyttes til test eller kvalitetssikring under produktion, opbevaring eller transport. Dataloggerne er generelt kost-effektive produkter til datalogning indenfor hele industrien, herunder fødevare/lægemiddel produktion / transport / lagring, aircondition og ventilation, renrum, apoteker, køleskabe og kølerum, frostrum og fryserrum, boligforeninger, varehuse, drivhuse, gartnerier, museer og gallerier samt skoler.

Microlite: Usb datalogger med display

En lille kompakt kosteffektiv datalogger. 5 varianter.
Vejer blot 45 g
Display til visning af måleværdier
Smart software
Priser fra kr 600,-

Cold Chain datalogger til forsendelser

En meget lille, letvægt, vandtæt og yderst kosteffektiv usb datalogger i kreditkortstørrelse med batteri til 12 måneders brug. Loggeren er special designet til brug ved forsendelser.

Nu også i version med fugtsensor til fødevare og pharma

Priser fra 145 kr.

NFC trådløs datalogger

En vandtæt og hygiejnisk temperaturlogger i kreditkortstørrelse med batteri til 12 måneders brug. Smartphone kommunikation via NFC teknologi.

Velegnet til forsendelser af medicin og fødevarer.

Priser fra 200 kr.

Wi-Fi datalogger

Stort display og tilslutning til WiFi netværk. Data logges til lokal computer eller i en cloud løsning så data kan tilgås alle steder. Dataloggeren har et genopladelig batteri med stor kapacitet til lang tids brug, kan også fungere med tilsluttet usb lader. Softwaren hentes gratis på nettet.

  • Indbygget temperatursensor
  • Indbygget temperatur og fugtsensor
  • Ekstern temperatursensor
  • Trådløs alarmenhed

Priser fra 825 kr

Wi-Fi datalogger med "all inclusive"

Til dig der vil slippe for alt bøvlet omkring datalogning med opsætning, installation, kalibrering osv. Det eneste du skal gøre er at starte dataloggeren med en smartphone (NFC) og anbringe loggeren i fx køleskabet. Loggeren kan leveres med eller uden certifikat. Skal der et nyt certifikat til indkøber man blot en ny og kalibreret føler og udskifter denne på loggeren.
Data fra loggeren overføres automatisk til "skyen" hvor data kan tilgås fra smartphone eller PC.
Der kan sendes meddelelser sms/mail hvis alarmgrænserne overskrides.

Priser fra 815,- kr.

Prosens: Miljø datalogger system

ProSens er en opgradering af det tidligere TRS system med mere moderne loggere med mulighed for display. Sensorerne forbindes i et netværk til for logning og præsentation af data. Den centrale enhed kan tilsluttes internettet for fjernaflæsning.

Velegnet til Fødevareproduktion, bygninger, HVAC, lagerhaller, kølerum, gartnerier/væksthuse, produktion, museum, arkiver, gallerier, serverrum osv.

Priser fra 1.075,-

Telpro: GSM Datalogger med SIM kort og GPS

Hjertet i Telpro systemet er denne lille boks med tilslutningsmuligheder.

Temperaturføler eller målesignal (ma / V) tilsluttes direkte eller trådløst: Vha SIM kortet lagres data i skyen hvor data tilgås via et supersmart web interface der kan tilpasses som man vil. Der er mulighed for at tilslutte en GPS antenne således at enheden position kan vises på web. Der er desuden udgangssignaler således at man aktivt via web (pc eller mobil) kan styre ved hjælp af enheden.

Priser fra 5.450,-

CMC: Multikanal controller med datalogger

CMC er en industriel, multikanal display/controller med indbygget datalogger. CMC er en ideel løsning til opgaver hvor der er behov for samtidige målinger, logning og eventuelt regulering af få eller mange kanaler. CMC har farve TFT touch screen så data er nemme at skelne. USB stik i fronten kan benyttes til at hente loggede data via usb pen. CMC kan udføre logiske og matematiske beregninger på måleværdierne og kan udføre PID kontrol og kan leveres med Ethernet tilslutning og Modbus.

Priser fra kr 4.850,-

Multilog SRD-99:  Tavlemonteret datalogger

Multilog SRD-99 er et display med integreret kraftig datalogger med kapacitet på 8Mbyte til 2 millioner logninger ved 12 bit. På fronten er der en USB-tilslutning så loggeren kan tømmes for data ved at tilslutte en usb-pen. Der er 1,4 eller 8 indgange til enten strøm (0/4-20 mA), spænding (V) eller temperatursensorer (RTD eller TC.

Displayet er et grafisk LCD display på 128 * 64 punkter, der har mulighed for visning som kanaloversigt, trendkurver osv.

Priser fra kr. 3.870,-

Datanet:  Trådløs datalogger med ZigBee

Slip for at trække ledninger. Datanet er et trådløst datalogger system der er yderst fleksibelt ved flytning eller udbygning af systemet. Systemet er on-line via PC og kan alarmere via sms eller mail. Anvendes indenfor transport og opbevaring/lagring af varer i fryserum, kølerum, lagre, drivhuse, supermarkeder, museer osv.

Priser fra kr 1.915,- plus basestation til kr 3.730,-.

DaqLink: Stand alone 4 kanal datalogger

DaqLink er en kompakt datalogger med tilslutning af 4 eksterne sensorer, plus interne sensorer til temperatur og fugt.

DaqLink kan benyttes on-line med PC tilslutning eller off-line som datalogger.

Der er genopladelig batteri til op til 6 måneds brug.

Priser fra kr. 2.990,-

DaqPro:  Universal 8 kanals datalogger

DaqPro er en multikanal datalogger der logger data fra op til 8 tilsluttede målesignaler/sensorer. Der er grafisk display og tastatur. Data logges ved 16 bit, og op til 10.000 gange pr sekund (kun 1 kanal). DaqPRO til en ideelt datalogger til fejlsøgning og dataanalyse.

Priser fra kr 9.435,-

Microlog:  Datalogger med indbyggede sensorer

Microlog er en datalogger med display, der logger og viser data fra den indbyggede sensor (temperatur og fugt). Loggeren er nem at benytte, der er kun 2 knapper til at vise min. og maks værdier. Kan desuden logge data fra en ekstern sensor.

Priser fra kr 1.500,-

Fandt du ikke hvad du søgte?

Vi har en del flere dataloggere på programmet der endnu ikke er blevet beskrevet og lagt på denne side. Det tager nogen gange sin tid.
Du kan her beskrive hvorledes du ønsker din datalogger skal fungere så kan vi se hele programmet igennem og se om der er den kan eller kan komme til at udfylde dine ønsker.

Klik her til højre for at beskrive dine ønsker til en datalogger.