Profil Contika

Contika blev etableret januar 2002 af Per Eskildsen og har haft en særdeles positiv udvikling til i dag. Med en uddannelse som elektronik ingeniør og 16 års erfaring indenfor rådgivning og salg af elektronisk procesudstyr og måleinstrumenter var målsætningen i begyndelsen at finde et spændende segment og niche indenfor instrumentering, måling, kvalitet og automatisering. Denne niche viste sig på ved at blive eneforhandler i Danmark af udstyr fra det tyske firma Impac Infrared der nu hedder Lumasense der er en førende producent af infrarød temperatur-måleteknik i form af pyrometre, termografi og udstyr til kalibrering. Siden da er produktprogrammet blevet større og mere omfattende ved samarbejde med andre spændende leverandører.

Målsætning

Den overordnede målsætning i Contika er generelt at være en kompetent repræsentant af nøje udvalgte leverandører.
Overfor leverandørerne for at kunne påvirke udviklingen af fremtidens måleinstrumenter og overfor vore kunder for at skabe langvarige relationer og tilfredse kunder, der får valuta for pengene ved at handle med Contika.

At købe elektronisk udstyr til test eller måling af en proces, styring eller kvalitet er i vor globaliserede verden nemmere end nogensinde. Udvalget er stort og priserne er i mange tilfælde lavere end nogensinde samtidig med at funktionerne i det enkelte apparat mere uoverskuelig.
Contika kan gøre en forskel ved at være kompetent på området og rådgive om muligheder, fordele og ulemper i forbindelse med en aktuel måleopgave.

Produktprogram

Contika er en B2B virksomhed med speciale indenfor elektroniske måleinstrumenter til instrumentering, datalogning, test, måling, kvalitet og automatisering samt rådgivning.Vi repræsenter en række førende internationale firmaer, der er specialiseret indenfor netop deres område og vi kan derfor efterhånden tilbyde løsninger indenfor et meget bredt område af måleudstyr.Vi har et produktprogram indenfor følgende områder:
● Temperatur- infrarød
● Termografi
● Datalogning- temperatur, fugt og elektriske signaler
● Fugtmåling-; i faststof, dielektrisk skift
● Flow- termisk og ultralyd
● Niveau og afstand- ultralyd og laser
● Tryk
● Kalibrering
● Analyse- ph, ledningsevne, ilt, turbiditet og olie i vand
● Testudstyr- endoskop, vægtykkelse, lækage, væske-analyse, temperatur
● Optiske målinger- belysning, optisk forstærker
● Display- tavle, væg

Vi forsøger generelt at forbedre vore arbejdsmetoder, service, miljø mm. For at gøre dette, arbejder vi efter faste rutiner, som hele tiden forsøges optimeret.
Vi måler og registrer alle hændelser, både de gode og de dårlige for at kunne optimerer arbejdet.

Per

Per Eskildsen

Vi støtter

Vi støtter De danske hospitalsklovne, da de gør et uvurderligt arbejde for de syge børn rundt omkring på sygehusene.