Spring til indhold

Multikanal Datalogger

Multikanal datalogger dækker over dataloggere, der kan tilsluttes, måle og datalogge mere end 1 måleværdi. Der findes forskellige versioner som vist nedenfor. Der er version til fast montage i tavle eller version den kan flyttes rundt og med batteriforsyning.

Multicon CMC - Multikanal datalogger med controller

CMC er en industriel, multikanal display/controller med indbygget datalogger. CMC er en ideel løsning til opgaver hvor der er behov for samtidige målinger, logning og eventuelt regulering af få eller mange kanaler. Der er et farve TFT-touch screen display så data er nemme at skelne fra hinanden. Et USB-stik i fronten kan benyttes til at hente loggede data via USB-pen. CMC kan udføre logiske og matematiske beregninger på måleværdierne og kan udføre PID kontrol. Enheden kan leveres med Ethernet tilslutning og Modbus.

3,5" eller 5,7” TFT touch screen display

Datalogger med 2 eller 4 Gbyte lager

Priser fra 5.750,-

Multilog SRD-99:  Tavlemonteret datalogger

Multilog SRD-99 er et display med integreret kraftig datalogger med kapacitet på 8Mbyte til 2 millioner logninger ved 12 bit. På fronten er der en USB-tilslutning så loggeren kan tømmes for data ved tilslutning af en USB-pen. Der er 1,4 eller 8 indgange til enten strøm (0/4-20 mA), spænding (V) eller temperatursensorer (RTD eller TC).

Displayet er et grafisk LCD-display på 128 * 64 punkter, der har mulighed for visning som kanaloversigt, trendkurver osv.

Priser fra 3.800,-

DaqPro:  Universal 8-kanal datalogger

DaqPro er en multikanal batteriforsynet datalogger der indeholder alle funktioner til datalogning fra op til otte tilsluttede målesignaler/sensorer. Der er grafisk display og tastatur, til programmering, visning og analyse af målesignaler som spænding, strøm, frekvens, pulser og temperatur. Data logges ved 16 bit, og op til 10.000 gange pr sekund (kun 1 kanal). DaqPRO til en ideelt datalogger til fejlsøgning og dataanalyse.

Priser fra 9.435,-