Multikanal Datalogger

Multicon CMC - Multikanal datalogger med controller

CMC er en industriel, multikanal display/controller med indbygget datalogger. CMC er en ideel løsning til opgaver hvor der er behov for samtidige målinger, logning og eventuelt regulering af få eller mange kanaler. Der er et farve TFT touch screen display så data er nemme at skelne. Et USB stik i fronten kan benyttes til at hente loggede data via usb pen. CMC kan udføre logiske og matematiske beregninger på måleværdierne og kan udføre PID kontrol og kan leveres med Ethernet tilslutning og Modbus.

DIN størrelse 96*96 mm eller DIN størrelse 144*144 mm

3,5" / 5,7” TFT touch screen display, 320 x 240 pixels

Indbygget datalogger med 1,5Gbyte lager

Priser fra 4.850,-

Multilog SRD-99:  Tavlemonteret datalogger

Multilog SRD-99 er et display med integreret kraftig datalogger med kapacitet på 8Mbyte til 2 millioner logninger ved 12 bit. På fronten er der en USB-tilslutning så loggeren kan tømmes for data ved at tilslutte en usb-pen. Der er 1,4 eller 8 indgange til enten strøm (0/4-20 mA), spænding (V) eller temperatursensorer (RTD eller TC.

Displayet er et grafisk LCD display på 128 * 64 punkter, der har mulighed for visning som kanaloversigt, trendkurver osv.

Priser fra 3.870,-

DaqLink: Stand alone 4 kanal datalogger

DaqLink er en kompakt datalogger med tilslutning af 4 eksterne sensorer, plus interne sensorer til temperatur og fugt.

Der er plads til 59.000 logninger og de loggede data overføres til PC via usb kabel.

DaqLink kan benyttes on-line med PC tilslutning eller off-line som datalogger.

Der er genopladelig batteri til op til 6 måneds brug.

Priser fra 2.990,-

DaqPro:  Universal 8 kanals datalogger

DaqPro er en multikanal batteriforsynet datalogger der indeholder alle funktioner til datalogning fra op til 8 tilsluttede målesignaler/sensorer. Der er grafisk display og tastatur, til programmering, visning og analyse af målesignaler som spænding, strøm, frekvens, pulser og temperatur. Data logges ved 16 bit, og op til 10.000 gange pr sekund (kun 1 kanal). DaqPRO til en ideelt datalogger til fejlsøgning og dataanalyse.

Priser fra 9.435,-