Spring til indhold

Multikanal Datalogger

Med Multikanal datalogger mener vi dataloggere der kan tilsluttes, måle og datalogge flere end 1 måleværdi. Der er lidt forskellige versioner til denne vist nedenfor til fast montage i tavle eller som flytbar version med batteriforsyning.

Multicon CMC - Multikanal datalogger med controller

CMC er en industriel, multikanal display/controller med indbygget datalogger. CMC er en ideel løsning til opgaver hvor der er behov for samtidige målinger, logning og eventuelt regulering af få eller mange kanaler. Der er et farve TFT touch screen display så data er nemme at skelne. Et USB stik i fronten kan benyttes til at hente loggede data via usb pen. CMC kan udføre logiske og matematiske beregninger på måleværdierne og kan udføre PID kontrol og kan leveres med Ethernet tilslutning og Modbus.

3,5" eller 5,7” TFT touch screen display

Indbygget datalogger med 1,5Gbyte lager

Priser fra 4.850,-

Multilog SRD-99:  Tavlemonteret datalogger

Multilog SRD-99 er et display med integreret kraftig datalogger med kapacitet på 8Mbyte til 2 millioner logninger ved 12 bit. På fronten er der en USB-tilslutning så loggeren kan tømmes for data ved at tilslutte en usb-pen. Der er 1,4 eller 8 indgange til enten strøm (0/4-20 mA), spænding (V) eller temperatursensorer (RTD eller TC.

Displayet er et grafisk LCD display på 128 * 64 punkter, der har mulighed for visning som kanaloversigt, trendkurver osv.

Priser fra 3.870,-

DaqPro:  Universal 8 kanals datalogger

DaqPro er en multikanal batteriforsynet datalogger der indeholder alle funktioner til datalogning fra op til 8 tilsluttede målesignaler/sensorer. Der er grafisk display og tastatur, til programmering, visning og analyse af målesignaler som spænding, strøm, frekvens, pulser og temperatur. Data logges ved 16 bit, og op til 10.000 gange pr sekund (kun 1 kanal). DaqPRO til en ideelt datalogger til fejlsøgning og dataanalyse.

Priser fra 9.435,-