Multikanal Datalogger

Spar tid og penge ved at lade en datalogger opsamle data.
Med Multi kanal datalogger mener vi dataloggere med mere end 1 kanal eller indgange der kan benyttes til samtidig datalogning.
  • 1 op til 72 indgange
  • Fritstående eller tavle-montage
  • Batteri eller ekstern forsyning

 

CMC Multikanal controller med datalogger

CMC er en industriel, multikanal display/controller med indbygget datalogger. CMC er en ideel løsning til opgaver hvor der er behov for samtidige målinger, logning og eventuelt regulering af få eller mange kanaler. Der er et farve TFT touch screen display så data er nemme at skelne. Et USB stik i fronten kan benyttes til at hente loggede data via usb pen. CMC kan udføre logiske og matematiske beregninger på måleværdierne og kan udføre PID kontrol og kan leveres med Ethernet tilslutning og Modbus.

  • DIN størrelse 96*96 mm eller DIN størrelse 144*144 mm
  • 3,5" / 5,7” TFT touch screen display, 320 x 240 pixels
  • Indbygget datalogger med 1,5Gbyte lager

Læs mere om CMC Multicon...


 

SRD-99:  Tavlemonteret datalogger

SRD-99 er et display med integreret kraftig datalogger med kapacitet på 8Mbyte til 2 millioner logninger ved 12 bit. På fronten er der USB-stik så loggeren kan tømmes for data ved at tilslutte en usb-pen. Der er 1,4 eller 8 indgange til enten V/mA eller temperatursensor. Displayet er et grafisk LCD display på 128 * 64 punkter, der har mulighed for visning som kanaloversigt, trendkurver osv.

Læs mere om SRD datalogger...


 

DaqLink: Stand alone 4 kanal datalogger

DaqLink er en kompakt datalogger med tilslutning af 4 eksterne sensorer, plus interne sensorer til temperatur og fugt.

Der er plads til 59.000 logninger og de loggede data overføres til PC via usb kabel.

DaqLink kan benyttes on-line med PC tilslutning eller off-line som datalogger.

Der er genopladelig batteri til op til 6 måneds brug.

Læs mere om DaqLink Datalogger...


 

DaqPro:  Universal 8 kanals datalogger

DaqPro er en multikanal batteriforsynet datalogger der indeholder alle funktioner til datalogning fra op til 8 tilsluttede målesignaler/sensorer. Der er grafisk display og tastatur, til programmering, visning og analyse af målesignaler som spænding, strøm, frekvens, pulser og temperatur. Data logges ved 16 bit, og op til 10.000 gange pr sekund (kun 1 kanal). DaqPRO til en ideelt datalogger til fejlsøgning og dataanalyse.

Læs mere om DaqPro...


 

Microlog:  Datalogger med indbyggede sensorer og udvidelsesmulighed

Microlog er en datalogger med display, der logger og viser data fra den indbyggede sensor (temperatur og fugt). Loggeren er nem at benytte, der er kun 2 knapper til at vise min. og maks værdier. Den kan foruden de indbyggede sensorer logge data fra en ekstern sensor, der kan tilsluttes på loggerens bagside.

 

Læs mere om MicroLog Datalogger...