Testudstyr

Endoskop, lækagesøger, ilt, ph, ledningsevne, temperatur og flow

Endoskop - "Se kvaliteten i det skjulte"

Serien af industrielle endoskoper er stort og indeholder stive, fleksible og video-endoskoper, der kan leveres med forskellig synsretning og synsfelt (vidvinkel/smal/zoom).
Endoskoper med artikulation i 2 eller 4 retninger.

Lækagesøger til trykluft

Ultralydsbaseret lækagesøger med markedets mest følsomme og specialfremstillede ultralydssonde der og kan finde selv meget små utætheder. Sonaphone findes i flere versioner for tilkobling af forskellige sensor typer.

Håndapparater til måling af ph, redox, ledningsevne, ilt

Bærbare måleinstrumenter til måling af ph, ledningsevne eller ilt til meget fornuftige priser. Instrumenterne leveres som komplet kit med kuffert, kalibreringsvæsker, sensorer osv.

Infrarød bærbar temperaturmåler

Et bærbart infrarød temperaturmåler kan benyttes til hurtig og berøringsløs måling af temperaturen på stort set alle overflader som huse, vægge, rør, printkort, metal, glas, mennesker, dyr, osv.

 

Bærbar flowmåling

Bærbare ultralyds flowmåler til måling af væskeflow i rør. Sensorerne monteres uden på røret da ultralyden sendes igennem rørvæggen. Derfor kan et ultralydsbaseret flowmeter nemt gøres bærbar og flyttes fra et rør til et andet til test af flow.