Endoskoper, lækagesøger, ilt, ph, ledningsevne, temperatur og flow

Endoskop - "Se kvaliteten i det skjulte".

Serien af industrielle endoskoper er stort og indeholder stive, fleksible og video-endoskoper, der kan leveres med forskellig synsretning og synsfelt (vidvinkel/smal/zoom).
Endoskoper med artikulation i 2 eller 4 retninger.

 

Læs mere om endoskoper..

Lækagesøger til trykluft

Ultralydsbaseret lækagesøger med markedets mest følsomme og specialfremstillede ultralydssonde der og kan finde selv meget små utætheder. Sonaphone findes i flere versioner for tilkobling af forskellige sensor typer.

 

Læs mere om lækagesøger..

Håndapparater til måling af ph, redox, ledningsevne, ilt..

Bærbare måleinstrumenter til måling af ph, ledningsevne eller ilt til meget fornuftige priser. Instrumenterne leveres som komplet kit med kuffert, kalibreringsvæsker, sensorer osv.

 

Læs mere om bærbar analyseudstyr ..

Infrarød bærbar temperaturmåler

Et bærbart infrarød temperaturmåler kan benyttes til hurtig og berøringsløs måling af temperaturen på stort set alle overflader som huse, vægge, rør, printkort, metal, glas, mennesker, dyr, osv.

Læs mere om bærbar infrarød temperaturmåling ..

Bærbar flowmåling

Bærbare ultralyds flowmåler til måling af væskeflow i rør. Sensorerne monteres uden på røret da ultralyden sendes igennem rørvæggen. Derfor kan et ultralydsbaseret flowmeter nemt gøres bærbar og flyttes fra et rør til et andet til test af flow.

 

Læs mere om bærbar flowmåling..