Spring til indhold

Øvrige - Testinstrumenter og indikatorer/display

Sonaphone lækagesøger

Testinstrumenter - lækagesøger og endoskop

Under kategorien øvrige hører vores testinstrumenter og digitale display.

Vi har tidligere haft et mere omfattende program indenfor testudstyr men vi har luget lidt ud i programmet så det kun er de mest interessante dele der er tilbage, hvilket netop er Hawkeye endoskoper og de elektroniske ultralydslækagesøgere.

Hawkeye endoskoper er et kendt og interessant brand, og Sonotec's nye Industri 4.0 endoskop sætter nye standarder indenfor elektronisk lækagesøgning og indeholder nu appen Leakexpert, hvor lækagesøgeren via avanceret maskinlæring kan bestemme og gruppere alvorsgraden af den lækage man undersøger.

Klik på billederne for, at få mere information om de enkelte produkter.

Endoskop - "Se kvaliteten i det skjulte"

Serien af industrielle endoskoper er stort og indeholder stive, fleksible og video-endoskoper, der kan leveres med forskellig synsretning og synsfelt (vidvinkel/smal/zoom).
Endoskoper med artikulation i to eller fire retninger.

Lækagesøger til trykluft

Ultralydsbaseret lækagesøger med markedets mest følsomme og specialfremstillede ultralydssonde der kan finde selv meget små utætheder. Sonaphone findes i flere versioner for tilkobling af forskellige sensor typer.

Ultralyds kamera

Sonascreen er et ultralydskamera med 72 små ultralydsfølere der tilsammen kan indlejre et "ultralydsbillede" baseret på ultralydssignalerne i et visuelt billede. Benyttes til lækagesøgning og test af elektriske systemer.

Display / Indikator

Vi har fra en stor række af display til meget fornuftige priser der kan benyttes til mange af de ovennævnte måleinstrumenter.

Der findes både store og små display med forskellig antal cifre, størrelse og farver, og flerfarvet.