USB Datalogger

USB dataloggere benyttes typisk til de simple opgaver som temperatur datalogning i køleskabe til medicin eller madvarer og forsendelser hvor man ikke altid kan være sikker på at få dataloggeren tilbage.

Usb dataloggere i vort program er kendetegnet ved en simpel og driftsikker datalogger med indbygget usb stik for nem dataoverførsel til PC.

De findes i forskellige versioner indeholdende præcisions temperatur og eventuelt fugtsensor eller med mulighed for tilslutning af en ekstern sensor eller et målesignal.

Vores usb dataloggere er batteri forsynet, enten som engangs, udskiftelig eller genopladelig batteri.

Microlite: Usb datalogger - med display

En lille kompakt kosteffektiv datalogger, der kan leveres i 4 varianter
Vejer blot 45 g
Display til visning af måleværdier
Smart Datasuite software
Bruger standard knapcelle batteri CR 2032

Priser fra 725,-

Easylog EL-SIE datalogger

En smart softwarefri datalogger med et fint design
Stort display til visning af værdier samt maks og min
Stor datalager til 1 million logninger
Mulighed for lagring i skyen

Priser fra 600,-

Easylog usb datalogger

Simple og hårdføre dataloggere med eller uden display. Rustfri og vandtæt version til brug ved ekstra høj eller lav temperatur. Batteriforsynet med udskiftelig batteri. Indeholder status LED til indikation af on/off og alarm. Bruges til almindelig datalogning af temperatur, fugt eller hændelse/begivenhed.

Priser fra 440,-

Cold Chain datalogger: kreditkort størrelse

En meget lille, letvægt, vandtæt og yderst kosteffektiv usb datalogger med plads til 32.000 logninger. 10 g med indbygget præcisions sensor. Der er engangsbatteri til 12 måneders brug. Status LED til indikation. Designet til forsendelser af fødevarer eller farmaceutiske produkter.

Priser fra 152,50