Spring til indhold

USB datalogger

USB dataloggere benyttes typisk til simple opgaver som temperatur-datalogning i køleskabe til medicin eller madvarer samt forsendelser, hvor man ikke altid kan være sikker på at få dataloggeren tilbage.

USB dataloggere i vores program er kendetegnet ved at være simpel og driftsikker med indbygget USB stik (tilslutning) for nem dataoverførsel til PC.

De findes i forskellige versioner som indeholder præcisions temperatur og eventuelt fugtsensor eller med mulighed for tilslutning af en ekstern sensor eller et målesignal.

Vores USB dataloggere er batteri forsynet, med enten engangs-, udskiftelig- eller genopladeligt batteri.

Microlite: USB datalogger - med display

En lille kompakt rentabel datalogger, der kan leveres i fire varianter
Vejer blot 45 g
Display til visning af måleværdier
Smart Datasuite software
Bruger standard knapcelle batteri CR 2032

Priser fra 725,-

Easylog EL-SIE datalogger

En smart softwarefri datalogger med et fint design
Stort display til visning af værdier samt maks og min
Stor datalager til 1 million logninger
Mulighed for lagring i skyen

Priser fra 640,-

Easylog USB datalogger

Simple og hårdføre dataloggere med eller uden display. Rustfri og vandtæt version til brug ved ekstra høj eller lav temperatur. Batteriforsynet med udskifteligt batteri. Indeholder status LED til indikation af on/off og alarm. Bruges til almindelig datalogning af temperatur, fugt eller hændelse.

Priser fra 500,-

Cold Chain datalogger: kreditkort størrelse

En meget lille, letvægt, vandtæt og yderst kosteffektiv USB datalogger med plads til 32.000 logninger. Vejer 10 g med indbygget præcisions sensor. Der er engangsbatteri til 12 måneders brug. Status LED til indikation. Designet til forsendelser af fødevarer eller farmaceutiske produkter.

Priser fra 157,50