Spring til indhold

USB datalogger

USB dataloggere benyttes typisk til simple opgaver som temperatur-datalogning i køleskabe til medicin eller madvarer samt forsendelser, hvor man ikke altid kan være sikker på at få dataloggeren tilbage.

USB dataloggere i vores program er kendetegnet ved at være simpel og driftsikker med indbygget USB stik (tilslutning) for nem dataoverførsel til PC.
De findes i forskellige versioner med præcisions temperatur og eventuelt fugtsensor eller med mulighed for tilslutning af en ekstern sensor eller et målesignal.
Vores USB dataloggere er batteri forsynet, med enten engangs-, udskiftelig- eller genopladeligt batteri.

Typiske anvendes usb dataloggere til logning og dokumentation eller kontrol og kvalitetssikring. Typisk er dette til logning af temperatur i køleskab og fryser eller lager. En usb dataloggere igangsættes og lægges på det sted hvor der skal logges elle kontrolleres for variationer i temperatur og/eller fugt. Når logningen er færdig sættes usb dataloggeren i en PC og data overføres til PC'en og kan bruges som dokumentation. Flere versioner kan leveres med kalibreringscertifikat og FDA approved 21 CFR part 11, til sikker elektronisk datalogning.

Microlite: USB datalogger

En kompakt enhed med display
Kan leveres i tre varianter
Vejer blot 45 g
Display til visning af måleværdier samt max/min
Smart Datasuite software
Bruger standard knapcelle batteri CR 2032

Priser fra 825,-

Easylog EL-SIE datalogger

En smart softwarefri datalogger med et super fint design
Stort display til visning af værdier samt maks og min værdier
Stor indbygget datalager til 1 million logninger
Mulighed for lagring i skyen

Priser fra 645,-

Easylog EL-USB datalogger

Stort program af simple og hårdføre dataloggere med eller uden display. Rustfri og vandtæt version til brug ved ekstra høj eller lav temperatur. Batteriforsynet med udskifteligt batteri. Indeholder status LED til indikation af on/off og alarm. Bruges til temperatur, fugt eller hændelse.

Priser fra 500,-

Cold Chain datalogger: kreditkort størrelse

En meget lille, letvægt, vandtæt og yderst kosteffektiv USB datalogger med plads til 32.000 logninger. Vejer 10 g med indbygget præcisions sensor. Der er engangsbatteri til 12 måneders brug. Status LED til indikation. Designet til forsendelser af fødevarer eller farmaceutiske produkter.

Priser fra 157,50