Spring til indhold

Måleinstrumenter

Forside VP

Flow, fugt, temperatur, afstand, niveau, analyse og tryk.

Vi har måleinstrumenter på programmet indenfor de nævnte kategorier. Klik på billederne nedenfor for at se yderligere.

Flowmåling - Termisk:  Til trykluft og gas

En super smart og nøjagtig flowmåler til måling på trykluft eller gas. Flowmåleren måler foruden flow også tryk og temperatur og kan vise alle værdierne på displayet samt opsummeret flow.

Benyttes til forbrugsmåling, fejlsøgning og lækagesøgning.

Temperaturmåling Infrarød -berøringsløs

Fra vore leverandør af pyrometre / infrarøde temperaturmålere kan vi levere en lang række af standard og specialudviklede målere til stort set enhver måleopgave.

Fordelen ved en infrarød temperaturmåler er at temperaturen måles berøringsfrit, hurtigt og præcist.

Fugtmåling online

Online måling af fugt i granulat og faststof med kapacitiv måling.

Kan benyttes til sand, sten, kattegrus, vaskepulver, kartoffelmel, træ, korn, diverse pulver, cement, granulat, kaffe, marcipan, sukker, salt, gips, tobak, mel, medicin, mælkepulver osv.

Stor referenceliste og erfaringsdatabase fra ACO.

Afstandsmåling med Laser

Vi har to typer laser afstandsmålere på programmet.

Til lange afstande har vi en serie fra Dimetix der benytter time-of-flight måleprincippet der kan benyttes til afstande op til 500 meter.

Til kort afstand med ultrapræcis nøjagtighed har vi en serie fra Micro-Epsilon der benytter triangulationsprincippet.

Niveaumåling / tomrørsdetektion med ultralyd

Special berøringsløs ultralyd niveaumåling eller detektion. Sensoren detekterer om der er væske eller ej inde i et rør eller en tank. Dette måleprincip er meget velegnet til sanitære installationer, hvor man således kan sikre en 100% sanitær installation. Desuden velegnet til giftige eller sundhedsskadelige væsker eller tryktanke.

Analyseinstrument - væsker

På programmet har vi en række analyseapparater der kan måle ph, ledningsevne, ilt, klor, turbiditet eller olierester i ppm området. Programmet byder både på bærbare og fast monterede versioner.

Trykmåling:  Overtryk, differens og absolut

Super robust "smart" trykmåler med en kapacitiv målesonde der er velegnet til måling af tryk og overtryk og differenstryk. Kan måle fra de helt små differenstryk og op til 518 bar.

Flowmåling - Ultralyd:  Til væsker

Flow (eller energiflow) måles med ultralyd hvor sensorerne spændes uden på målerøret. Kan bruges på (lyd ledende) rør med diameter fra 12 mm til 5000 mm. Ingen tryktab. Bærbar eller stationær version med eller uden datalogger.

Display / Indikator

Til mange af de ovennævnte måleinstrumenter kan der være behov for yderligere visning ud over det display der for det meste er indbygget i selve måleinstrumentet. Vi har fra en stor række af display til meget fornuftige priser der kan benyttes til mange af de ovennævnte måleinstrumenter.

Der findes både store og små display med forskellig antal cifre, størrelse og farver, og flerfarvet.