Spring til indhold

EasylogCloud til Easylog WiFi dataloggere

EasylogCloud er som navnet antyder en cloud tjeneste og den benyttes sammen med følgende enheder:

Når wifi dataloggere EL-WiFi og EL-Mote er tilknyttet og registreret i EasyLogCloud overføres de loggede data via wifi til "skyen" hvor de opbevares og der kan udføres nogle tjenester i forbindelse med de loggede data. Man kan naturligvis få udsendt en alarm hvis de loggede værdier kommer udenfor de grænser man indstiller. Men der er også mulighed for at alarmere ved lavt batteriniveau eller fejl i loggerne. Endelig indstilles et fast overførselsinterval fra loggere til clouden. Hvis der ikke kommer data fra loggeren meldes tilstanden "ingen wifi" så man har mulighed for at reagere.

Cloud løsningen er ikke gratis men koster et månedlig/årligt abonnement afhængig af hvor mange enheder der er tilkoblet. Der er dog altid muligt at registrer den første logger gratis og med lidt begrænset funktionalitet.

Følg link til Easylog Cloud

EasyLogCloud

Muligheder med EasyLogCloud

Med EasyLogCloud er det muligt at gemme data i en ubegrænset tidsperiode hvis der er brug for det eller i en kortere periode. Der er adgang til de gemte data på ethvert tidspunkt og fra alle steder i verden.

Det er muligt at logge data blot fra en enkelt logger eller fra et rigtig stort antal loggere fordelt på flere lande, flere lokationer og i flere fabriksafsnit. Det er nemt at opdele og vise data fra skyen og kan tilpasses den enkelte bruger således at kun de relevante data er tilgængelige for den enkelte.

Der er App's tilgængeligt til Apple og Android systemer samt til PC så data og alarmer nemt kan fordeles og tilgås alle steder fra.

Via PC dashboard som man logger ind på kan man se aktuel status for de tilsluttede loggere, evt opdelt som favoritter. Der er et oversigts status indikation og en opsummering af alle eventuelle alarmer. Man kan få et overblik over de seneste hændelser, såsom alarmer, lavt batteri, wifi udfald osv. Endelig er det naturligvis muligt at se kurver for en eller flere loggere i grafisk form eller i tabel form.

Som dokumentation kan de loggede data selvfølgelig gemmes i skyen men er der behov for at lave en regelmæssig udskrift vælges blot tidsintervallet, f.eks sidste måned, og udskrive alle data fra perioden. Data kan gemmes i forskellige formater f.eks som en pdf.

 

 

Priser for EasyLogCloud

EasyLogCloud er en cloud tjeneste hvor der lagres data og indeholder datatransmission via wifi fra til tilknyttede dataloggere, sikker og krypteret transmission og lagring, logik og funktionalitet til udsendelse af alarmer via email eller sms. Denne funktionalitet koster naturligvis penge i form af et abonnement.

Man kan købe det første års abonnement hos os. Herefter kan man forlænge abonnementet via sitet EasyLogCloud.

Der er mulighed for at teste EasyLogCloud med den første datalogger med et gratis prøveabonnement der gælder for 1 datalogger og med lidt begrænset funktionalitet.
Prøveabonnementet kan senere opgraderes til et betalt abonnement.

Man kan tilkøbe den lille pakke der gælder op til 4 tilsluttede dataloggere hvor det er muligt med en lidt billigere version med reduceret datalagringstid. Ved 5 tilsluttede dataloggere og opefter er der behov for pro abonnementet der leveres i pakker med spring på 5 enheder, dvs 5 - 10 - 15 osv op til et ubegrænset antal. Priserne for det første års brug oplyses ved henvendelse til Contika og efterfølgende abonnement kan ses på EasyLogCloud.com.

Forklaring af Easylog cloud

Se hvilken cloud løsning der passer bedst til din opgave