Bærbar Infrarød temperaturmåler

MS og LS

Model MS, den økonomiske og alsidige

Leveres i 3 versioner med måleområde op til 760°C, lasersigte, usb interface til PC for datavisning og optik 40:1.

Model LS, den avancerede med masser af funktioner
Crosshair med 4 lasere til præcis visning af måleareal. Optik 75:1.
Omskifter til valg af standard optik 75:1 eller close-up måling med måleplet på blot 1 mm. Datalogger og usb interface til PC til visning af data og statistisk databearbejdning. Multifunktions multifarve display, der automatisk drejer når målenen vendes på hovedet. Termocoulple indgang samt sensor til emmisivitetsberegninger og måling. Måleområde op til 900°C.

IGA 15 plus

IGA 15 er et kvalitetspyrometer af pistoltypen fra Impac og indeholder en InGaS målesensor og er således egnet til måling på metaller på grund af den kortere måle bølgelængde. Måleområdet er fra 250 til 1800°C.
Der er indbygget datalogger med usb computerinterface.
Med en fokuslinse kan temperaturen måles i en plet på ned til 1,25 mm.
Responstid er 20 msek. Den programmeres til måleopgaven og kan registreres maks-, min-, gennemsnit- eller difference-temperatur direkte på måleren.

 

Lumasense Serie 8

Serie 8 fra Impac Infrared er et særdelse robust produkt til industriel anvendelse, indkapslet i aluminiumshus med høj præcisions optik og lynhurtig målesekvens.
Målerne forefindes i 2 versioner, Si og GaAS sensor til forskellige måleområder og opgaver. Målerne benyttes typisk til måling på glas og metaller ved støberi og forarbejdning.
IS8-GS er et specialdesign beregnet til støberier med flydende metal (Giess Strahl). IS8-K plus er et specialdesign og beregnet til måling under produktion af koks.

Mikron M90

M90 er en serie af bærbare infrarøde temperaturmåletre fra Mikron Infrared, der er af typen "sight through" pyrometre. Dette fungerer som en fokuserbar digitalt kikkert der præcist viser den måleplet der måles på og i sigtet kan emnets temperatur aflæses. Serien har indbygget datalogger til 40 snap-shots, der er 18 forskellige modeller med forskellig sensorteknik og forskellige infrarøde bølgelængder til at bestemme temperaturen, således at disse målere kan benyttes til måleopgaver som almindelige pyrometre ikke kan benyttes til. Målerne leveres med NIST sporbar certifikat.

 

Quantum

Quantum er et specialiseret bærbar instrument der afviger fra de andre modeller ved at den indeholder en aktiv laser til måling og kompensation af måleemnets emissivitet. Denne teknik er speciel velegnet til måling på metalemner med varierende emissivitet som f.eks ved petrokemiske procesovne, crackers, reformers hvor det er essentiel at kende den korrekte temperatur på metalrørene. Måleren benytter den aktive laser til at bestemme rørenes emissivitet og baggrundstrålingen benyttes også til kompensationen.