Gsm datalogger

Telpro gsm datalogger består af en centralenhed med en masse tilslutningsmuligheder.

Der kan tilsluttes en gsm antenne (standard)

Der kan tilsluttes en GPS antenne

Der kan tilsluttes en trådløs antenne til sensorer (til 70 sensorer)

Der kan via kabel tilsluttes analoge og digitale ind og udgangssignaler

 

Systemet er velegnet til ledningsfri dataopsamling i f.eks lastbiltransport, større lagerrum, gartnerier, laboratorier osv.

 

Se mere på leverandørens hjemmeside Her

Telpro gsm datalogger
Telpro systemet

Her er TelPro enheden der fungerer som en IoT enhed vises her tilsluttet med gsm antenne, GPS antenne og trådløs antenne.

Enheden øverst til venstre i billedet er en trådløs sensor.

Telpro Datalagring i skyen

Systemet transmitterer via gsm netværket real tids data til en server i skyen hvorfra man kan tilgå data via webbrowser på PC eller APP til smartphone. Såkaldte "Dashboards" kan indstilles til at vise præcis de data man ønsker at holde øje med og der kan oprettes flere og forskellige Dashboards.

 

Via data i skyen kan systemet indstilles til at sende besked i form af sms eller email i bestemte situationer såsom alarm eller raportgenerering.

Samtidig kan der sendes information tilbage til Telpro enheden således at den kan skifte sine udgange således at de kan benyttes til simpel styring af køle/varme eller start af en maskine.

 

Den trådløse forbindelse til sensorer benytter radiofrekvens RF ved 433 Mhz der har en god gennemtrængning og derfor lang rækkevidde, dog afhængig af lokale forhold. De trådløse sensorer indeholder temperatur sensor, fugtsensor og lyssensor. Så man kan ikke blot holde øje med temperaturen i køleskabet men også om hvornår køleskabet (og dermed lyset) har været åbnet eller måske efterladt ikke helt lukket.

 

 

Telpro med trådløse sensorer

Alle data lagres i skyen med de valgte indstillinger.

Herefter kan disse data tilgås via en webbrowser hvor man har masser af muligheder for indstillinger af hvorledes de loggede data skal præsenteres.Man vælger de såkaldte Dashboards der er en specifik præsentation. Der kan laves mange Dashboards og disse kan indstilles således at hver bruger har sine egne og kan derved se præcis det ønskede.

Nedenfor vises et eksempel på et Dashboard.

Telpro dashboard