Temperaturalarm med wifi

Når der er værdifult medicin eller fødevarer i et køleskab eller en fryser kan det være meget dyrt hvis der opstår strømnedbrud eller hvis kompressoren stå af, især om natten, i weekenden eller i ferietid.

Her kunne det være rigtig nyttigt at modtage en email med en alarm meddelelse.

Måske har man allerede monteret en lille datalogger i køleskabet eller fryseren, men med denne løsning kan man først efterfølgende mulighed for at se skaden og selvfølgelig vurdere hvor længe tilstanden har varet på. Derfor vil denne wifi temperatur alarm være et udmærket tillæg til en usb datalogger som f.eks. Microlite der benyttes som dokumentation af temperaturforløbet. Se eksempel på usb datalogger her.

Med disse 2 løsninger har man både dokumentationen for temperaturforløbet samt alarm funktionen hvis noget går galt.

Se også temperaturalarm der benytter sim kort og kan sende en sms ved temperatur alarm.

NYHEDER: Der kommer snart nogle nye versioner af den trådløse wifi temperaturalarm.

Der kommer en med indbygget temperatursensor, der vil være velegnet på et lager eller i et køleskab hvor enheden kan anbringes inde i køleskabet.

Der kommer en med indbygget temperatur og fugtsensor hvilket også vil være velegnet til et lager, grøntafdelingen eller drivhuse og kontor.

Endelig en version med dør kontakt, således at man vil modtage en email hvis kontakten bryder som ved en fryser eller andet.

wifi temperaturalarm

Brochure:  Klik her

WiFi temperaturalarm koster kr 375,-

Prisen er ex moms og levering.

Mulighed for mængderabat

Der tages forbehold for trykfejl

Easylog Trådløs temperaturalarm

Dette er en temperaturalarm der nemt og hurtigt kan anbringes i f.eks et køleskab eller en fryser og kan udsende en email notifikation hvis temperaturen kommer udenfor et valgt interval.

Enheden skal tilsluttes det lokale wifi netværk og alarmen udsendes til en valgt email adresse.

Enheden er batteridrevet ved 2 stk AAA batterier der holder i ca 2 år.

Temperatursensoren er monteret på en 1,5 meter langt flad ledning og kan måle i temperaturområdet -40 til 125°C

Der er en meget tydelig lampe på enheden der vil lyse rød hvis temperaturen kommer udenfor det valgte interval.

Der vil blive udsendt en email hvis temperaturen kommer udenfor det valgte temperatur interval, men der vil også blive sendt en email når temperaturen kommer indenfor intervallet igen. Der kan desuden sendes en regelmæssig tilstands email med oplysning om minimum, maksimum og gennemsnits temperatur, så vel som batteriniveau, antal alarmer og total tid brugt udenfor temperaturområdet.

Enheden indstilles ved hjælp af en gratis app til en smartphone.

Video om Trådløs temperaturalarm

Email der udsendes til modtager.

Nedenfor er vist 3 eksempler på de beskeder (mail) man modtager fra temperaturalarmen. Temperaturalarmen er indstillet til et temperaturområde fra 2 til 8° hvilket er det ønskede område for et køleskab. Første mail er ved en temperatur over 8°C, næste er en mail da temperaturen kommer under 8°C igen. Den sidste er en opsummering (summery) der kan indstilles til at blive udsendt regelmæssigt, her en hver dag.

temperatur alarm Høj

Høj alarm

Temparaturalarm normal

tilbage til normaltilstand

Temperatur alarm summary

Opsummering (dagligt)