Spring til indhold

Temperaturalarm med wifi

Alarm via Wifi

Når der er værdifuldt medicin, fødevarer eller andet på et lager, i et køleskab eller en fryser kan det være meget dyrt og træls hvis der er en der glemmer at  lukke døren helt eller hvis kompressoren stå af, især om natten, i weekenden eller i ferietiden.

Med denne serie af wifi alarmer kan man få en email med besked hvis der sker noget uventet. F.eks kan en WiFi Alert TP sende en email hvis temperaturen stiger i fryseren.

Wifi alarmen kræver naturligvis et fungerende wifi der hvor enheden skal anbringes. Er der wifi benytter man blot en smartphone til at indstille wifi alarmen samt hvilken email adresse der skal sendes en alarm til.

Du kan roligt købe din wifi alarm her. Vi har lavet opsætning på mange følere og står klar med hjælp hvis nødvendig. Ale modeller som køleskabsalarm og fryseralarm.

wifi temperaturalarm

WiFi alert TP

WiFi alarm versioner

WiFi Alert-TP.  Der er med temperatursensor og 1,5 meter ledning, der vil være velegnet på et lager, køleskab eller fryser, hvor kun sensoren anbringes inde i f.eks fryseren.

WiFi Alert-T.  Der er med indbygget temperaturføler (ingen ledning), der vil være velegnet på et lager eller i et køleskab hvor enheden anbringes inde i køleskabet. Ikke beregnet til fryser.

WiFi Alert-TH. Der er med indbygget temperatur og fugtsensor hvilket også vil være velegnet til et lager, grøntafdelingen eller drivhuse og kontor.

WiFi Alert-DC. Der fungerer som dør kontakt alarm, således at man vil modtage en email hvis kontakten bryder som ved en fryser eller andet. Der er mulighed for forskellige tidsforsinkelser.

WiFi Alert TP-P der er med overflade temperaturføler til vandrør eller varmerør. Kan bruges til at holde øje med temperaturen på vandrør eller fjernvarmerør, varmtvandsrør (i forbindelse med Legionella)

Nye wifi alarmer på trapperne
WiFi Alert LD der kan benyttes til lækagedetektion ved f.eks vand på gulvet
WiFi Alert CM til alarm ved spændingsfri kontakt

Se priser og brochurer i den grønne boks.

Trådløs alarm - WiFi Alert. Hvordan virker det?

Som nævnt ovenfor er der flere varianter af denne  wifi alarm.

WiFi Alert TP er f.eks en temperaturalarm der nemt og hurtigt kan anbringes i f.eks et køleskab eller en fryser og kan udsende en email notifikation hvis temperaturen kommer udenfor et valgt interval.

Enheden skal tilsluttes det lokale wifi netværk og alarmen udsendes til en valgt email adresse.

Enheden er batteridrevet ved 2 stk almindelige AAA batterier der holder i ca 2 år. (inkluderet)

Temperatursensoren er monteret på en 1,5 meter langt flad ledning og kan måle i temperaturområdet -40 til 125°C

Der er en meget tydelig lampe på enheden der vil lyse rød hvis temperaturen kommer udenfor det valgte interval.

Ligesom der bliver udsendt en email hvis temperaturen kommer udenfor det valgte temperatur interval vil der vil også sendes en email når temperaturen kommer tilbage igen. Der kan desuden sendes en regelmæssig status email med oplysning om minimum, maksimum og gennemsnits temperatur, så vel som batteriniveau, antal alarmer og total tid brugt udenfor temperaturområdet.

Enheden indstilles ved hjælp af en gratis app til en smartphone.

Se den video vi har lavet om opsætning og alarm nederst på denne side.

Video om Trådløs temperaturalarm

Email der udsendes til modtager.

Nedenfor er vist 3 eksempler på de beskeder (mail) man modtager fra temperaturalarmen. Temperaturalarmen er indstillet til et temperaturområde fra 2 til 8° hvilket er det ønskede område for et køleskab. Første mail er ved en temperatur over 8°C, næste er en mail da temperaturen kommer under 8°C igen. Den sidste er en opsummering (summery) der kan indstilles til at blive udsendt regelmæssigt, her indstillet til at sende en status email hver dag.

temperatur alarm Høj

Høj alarm

Temparaturalarm normal

tilbage til normaltilstand

Temperatur alarm summary

Opsummering (dagligt)

Opsætning af trådløs temperaturalarm model WiFi Alert T

WiFi alarm og datalogning i køleskab

Har man allerede en datalogger i køleskabet eller fryseren kan denne wifi alarm være en fint tilføjelse idet de fleste loggere ikke har en alarmfunktion. Med dataloggeren kan man dokumentere temperatur forløbet og med wifi alarmen sende en alarm pr mail ved fejl eller unormale tilstande så man kan nå at reagere. Wifi alert fungerer fint sammen med en usb datalogger som f.eks. Microlite. Se eksempel på usb datalogger her.

Med disse 2 løsninger har man både dokumentationen for temperaturforløbet samt modtage en besked/alarm hvis noget går galt.

Er der ikke en trådløst wifi eller må det ikke bruges kan man benytte en temperaturalarm der er batteridrevet og benytter sim kort og kan sende en sms via mobil netværket ved temperatur alarm.