SMS temperaturalarm til sim kort - Easylog SMS

SMS temperaturalarm Easylog-SMS benyttes til sms alarmering ved for høj eller for lav temperatur.

Systemet består af en forholdsvis anonym enhed der f.eks kan anbringes i et køleskab, et lager, en lastbil eller et drivhus eller et andet sted hvor der enten ikke er et lokalt WiFi eller hvor det ikke er tilladt at koble på.

EasyLog-SMS Funktioner

Der er ikke noget display, men til gengæld holder de indbyggede batterier i ca 2 år. Kommer målingerne udenfor de valgtre alarmgrænser vil den røde lysdioden på fronten blive tændt og der vil lyde en tone fra alarmenheden. Desuden vil der blive sendt en sms med besked om hændelsen til op til 3 valgbare mobil numre.

Easylog enheden indstilles via en simpel App på en smartphone (IOS eller Android) via app og udsendelse af en sms.

Under indstillingen vælger man Enhedens navn som kommer med på sms ved alarm, man vælger maks og min temperatur grænser og evt en alarmforsinkelse. Endelig kan man vælge en periodevis besked med opsummering af alarmmonitorens målinger og tilstand i form af minimum og maksimum måleværdier, samt alarmer.

Der er indtil videre kun en version med ekstern termistor temperatursensor til måling i temperaturområdet fra -40 til 125°C. Dog i 2 varianter med hensyn til målenøjagtighed.

Se også vores WiFi temperaturalarm

sms datalogger

Brochure EL-SMS-TP

Manual EL-SMS-TP

 

EL-SMS-TP inklusiv temperatursensor koster kr 1.350,-

EL-SMS-TP+ med ekstra høj nøjagtighed og inklusiv temperatursensor koster kr 1.550,-

Alle prise ex moms og forsendelse.

SIM kort medfølger ikke.

Easylog datalogger set fra fronten med led indikation