Picolite usb temperaturlogger

Picolite datalogger er udgået af produkt sortimentet.

- Temperaturlogger i mikrostørrelse 15g.

- Indbygget præcisions temperatursensor

- Indbygget usb stik

- Nem og gratis PC software med boomerang funktion

- EN 12830 Fødevaregodkendt køle/frys/opbevaring/transport

- Low cost og gratis software (Datasuite & Weboomerang)

 

picolite i hånd
Brug af datalogger transport og cold chain

Picolite temperaturlogger er utrolig nem at bruge og benyttes typisk til Cold chain (køle kæde), altså transport eller forsendelser af varer på køl eller frost.

En ubrudt kølekæde kræver effektiv kontrol af kvaliteten af letfordærvelige varer og samtidig overholdelse af høj industri standard.

PicoLite USB datalogger

(kompakt, en-gangs, nemt at bruge) giver en enkel løsning til temperatur overvågning under hele transporten. Med en indbygget temperaturføler, aktiverings knap, to-farvet LED og direkte USB-tilslutning, giver PicoLite en ”plug and rekord” løsning til enhver anvendelse.

PicoLite indstilles med Fourtec´s DataSuite software, der giver omfattende dataanalyse funktioner og alarm meddelelser. Ved at reducere produktionsomkostningerne i forhold til de mere komplekse fler-tur loggere, tager PicoLite udfordringen om at kombinere lav pris med pålidelighed for engangs, value-for-money data logning.

Picolite Funktioner:

  • Præcisions sensor, 0,5°C nøjagtighed
  • Brugs og måleområde -40 til 40 °C.
  • USB stik til nem overførsel af data til PC
  • Gratis PC software til opsætning af logger samt analyse og dokumentation
  • Vandtæt  IP 68
  • Loggerinterval fra 1 min til 18 timer Stor hukommelse 16.000 logninger
  • LED indikator, 2 farvet til sampling og alarmvisning
  • Loggerstart: knap, automatisk eller timer
  • Batteri kan ikke skiftes, levetid (brugstid / kørsel / run) op til 6 måneder
  • Opsættes nemt med gratis PC software og indeholder Boomerang funktion hvor en pdf raport genereres ved isætning i PC og sender til programmeret mail adresse

Software

Picolite temperaturlogger indstilles let med det gratis PC software Datasuite. Under setup vælges loggerintervallet, hvor man samtidig kan se hvor lang tid loggeren med indstillingen kan logge data. Der vises en status på batteri kapaciteten. Man kan vælge et navn til loggeren og der kan indlægges alarmgrænser.

 

Logger Start

Der er 3 forskellige måder man kan vælge at loggeren skal starte datalogningen. Man kan vælge at starte nu og her eller med timer på et bestemt tidspunkt. Eller man kan vælge push to run, der betyder at picolite starter når man trykker på knappen på Picolite.
Cyclic run betyder at når lageret er fyldt slettes de ældste data, ellers stopper loggeren når lageret er fyldt.

 

Boomerang Funktion

Under opsætningen kan man aktivere boomerang funktionen. Dette bevirker at når loggeren har været brugt til en forsendelse og isættes en computer (hvor Weboomerang softwaren er installeret) genereres automatisk en pdf fil med de loggede data og sender denne til den indtastede email adresse.

Multi set-up. Har man mange picoilite der skal opsættes til de samme værdier kan man vha Datasuite oprette en template således at efterhånden som loggerne isættes computeren laves disse indstillinger automatisk.

Når data er opsamlet på Picolite, tilsluttes den til usb stikket på computeren og data downloades til programmet. Her kan man få vist data i kurveform og/eller tabelform.

Nederst i billedet til højre kan man se nogle ikoner der kan benyttes til at zoome, panorere, markere osv på grafen. Man kan også printe kurven eller tabellen.
De data der logges og ligger bag denne visning er krypterede og kan således ikke ændres for at sikre data validiteten. Data kan ved hjælp af excel-knappen overføres alle data til et excel regneark.
Data fra en eller flere loggere kan nemt lagres til senere visning og dokumentation. Overføres data til excel kan data nemt bruges i andre programmer.