NFC Datalogger

EL-NFC datalogger startes, stoppes og aflæses via NFC (near Field Communication) via en smartphone. Kommunikationen er den samme der benyttes når man betaler med sin smartphone ude i butikkerne. NFC dataloggerne kan typisk anvendes til dokumentation af temperaturen i kølekæden under køle / fryse transport af af føde- og drikkevarer samt farmaceutiske produkter. Aflæsningen sker uden brug af en PC eller andet specialdesignet aflæsningsudstyr men blot en smartphone. Ved at checke NFC dataloggeren kan man hurtig bestemme om varen har være opbevaret ved korrekt temperatur. Har den ikke det har man hurtigt mulighed for at korrigere dette eller udtage den pågældende vare til yderligere undersøgelse.

Via den gratis app til smartphonen indstiller man loggerinterval, alarmgrænser på NFC loggeren. Når man er klar sættes loggeren i gang med at logge data.

Loggeren har plads til 12.031 logninger hvilket med et loggeinterval på 10 minutter svarer til 83 dage. Dataloggeren leveres med et engangs batteri der holder ca. 1 år (aktiv).

scanning med nfc datalogger
Cold Chain temperaturlogger

EL-NFC dataloggeren findes indtil videre kun i 1 version med indbygget temperatursensor

EL-NFC benyttes helt uden PC software. Man benytter en app til sin Android smartphone. Når man har logget data overføres disse via NFC til smartphonen sammen med alarmgrænser og tidspunkter for alarmer. Data kan herefter overføres til en PC hvis man ønsker dette.

NFC Datalogger dataoverførsel

Brug af NFC datalogger

Loggeren leveres i en vandtæt plastpose. Der er ikke behov for at bryde plastposen for at indstille den eller aflæse data fra den så plastposen forbliver vandtæt selv efter mange ganges brug.

Plast etuiet er lavet af Polyethylen der er FDA compliant efter 21CFR177.1520.