Cold Chain datalogger i kreditkortstørrelse

 

EL-CC cold chain temperaturlogger er en betjeningsvenlig datalogger i kreditkortstørrelse der typisk anvendes til dokumentation af temperaturen i kølekæden under køle / fryse transport af af føde- og drikkevarer samt farmaceutiske produkter.

Når man modtager en EL-CC er den klar til brug, man trykker blot på knappen og man er i gang med at logge temperaturen hver 10. minut.

Loggeren har plads til 32.600 logninger hvilket med et loggeinterval på 10 minutter svarer til 266 dage. Dataloggeren leveres med et engangs batteri der holder ca. 1 år (aktiv).

 

EL-CC cold chain serien findes i 3 versioner

  • EL-CC-1   : temperaturlogger
  • EL-CC-2   : temperatur og fugtlogger
  • EL-PDF-1 : softwarefri temperaturlogger

 

EL-CC-1 og EL-CC-2 benyttes med den gratis PC software Easylog. Med softwaren kan man analysere data og overføre dem til andre formater som Excel, jpg eller PDF.

Når loggeren sættes i computeren kan loggeren stoppes og data overføres. Herefter kan loggeren 0-stilles (prime) så den går i dvale med en minimum batteriforbrug og er klar til næste logge seance. Man kan ikke uforvarende komme til at stoppe loggeren uden tilslutning til PC.

EL-PDF benyttes helt uden software så denne kan startes og stoppes på selve loggeren. Når logge seancen er færdig sætter man den i usb stikket på en Mac eller Windows computer og en pdf fil med data kan overføres til computeren ligesom fra et memorykort. Der er ingen specialsoftware involveret.

Cold Chain temperaturlogger

Easylog kreditkort temperaturlogger

Kan bestilles her

Cold Chain Dataloggerne leveres i pakker med 10 stk loggere

EL-CC-1 koster ved en pakke på 10 stk kr 1.450,-

EL-CC-2 koster ved en pakke på 10 stk kr 2.200,-

EL-PDF-1 koster ved en pakke på 10 stk kr 1.700,-

Alle Cold Chain loggere forefindes med forskellige alarmgrænser, se venligst brochuren.

Flere versioner normalt på lager. Der er mulighed for mængderabat.

Alarmgrænser - Flere varianter af hver serie af cold chain temperaturlogger

Loggerne leveres fast konfigureret så brugen er så simpel som mulig, man skal blot trykke på start.

Idet der er forskellige anvendelsesmuligheder med loggerne findes de i varianter der adskiller sig ved forskellige alarmgrænser. Ved brug kan man trykke på startknappen og se om loggeren har været udenfor alarmgrænser, der indikeres med en rød lysdiode.

Alle varianter måler og logger temperaturen over hele måleområdet kun alarmgrænserne er forskellige. Når loggeren startes vil der ikke blive trigget en alarm de første 30 minutter for at lade cold chain temperaturloggeren opnå temperaturen f.eks køleskabstemperatur.

 

Brug af loggeren

Loggeren leveres prækonfigureret og der er ikke så meget man kan ændre på. Nemmere bliver det ikke.

  • Loggerintervallet er 10 minutter svarende til en loggeperiode på 266 dage
  • Alarmgrænserne er indstillet afhængig af model

For at starte trykker man blot på loggerens startknap. En grøn LED diode indikerer at loggeren er startet.

Når logge seancen er afsluttet, rykker man plastfolien langs den stiplede linie og usb stikket bliver tilgængelig og kan sættes i PC for at overføre og se data, nemmere bliver det ikke.

Loggeren leveres i en vandtæt plastpose. Når loggeren har været brugt første gang og plastposen er rykket af er den ikke vandtæt længere. Hvis man derefter skal bruge den til en anden opgave hvor det er vigtigt at den er vandtæt kan man lægge den i en anden plastpose.