Cold Chain Temperaturlogger i kreditkortstørrelse

EL-CC cold chain temperaturlogger er en betjeningsvenlig datalogger i kreditkortstørrelse der typisk anvendes til dokumentation af temperaturen i kølekæden under transport, køle- og fryse af føde- og drikkevarer.

 

Når man modtager en EL-CC er den klar til brug, man trykker blot på knappen og man er i gang med at logge temperaturen hver 10. minut.

Loggeren har plads til 32.600 logninger hvilket med et loggeinterval på 10 minutter svarer til 266 dage. Dataloggeren leveres med et engangs batteri der holder ca. 1 år.

3 varianter af cold chain temperaturlogger

Loggerne findes i 3 varianter er adskiller sig ved fast konfigurerede alarmgrænser. Under logning kan man trykke på startknappen og se om loggeren har været udenfor disse alarmgrænser.

 

Alle 3 varianter måler og logger temperaturen over hele måleområdet fra -30 til +60°C. Når loggeren startes vil der ikke blive trigget en alarm de første 30 minutter for at kunne lade cold chain temperaturloggeren opnå temperaturen f.eks køleskabstemperatur.

 

Når logge seancen er afsluttet, rykker man plastfolien langs den stiplede linie og usb stikket bliver tilgængelig og kan sættes i PC for at overføre og se data på den gratis software. Nemmere bliver det ikke.

 

Loggeren leveres i en vandtæt plastpose. Når loggeren har været brugt første gang og plastposen er rykket af er den ikke vandtæt længere.

Hvis man derefter skal bruge den til en anden opgave hvor det er vigtigt at den er vandtæt kan man putte den i en anden plastpose.

 

For at starte næste logge seance skal loggeren tilsluttes PC'en og via Easy Log programmet "primes" eller 0-stilles loggeren og den er klar til næste kørsel.

Cold Chain temperaturlogger

EasyLog CC Software

Softwaren giver mulighed for at se data grafisk eller i tabel form.
De loggede data kan eksporteres i de gængse formater som pdf, Excel eller jpg.

Softwaren kan downloades fra toppen af denne side.