Bluetooth Datalogger

Easylog bluetooth datalogger EL-BT-2 opsættes, startes, stoppes og aflæses via bluetooth på en smartphone. Disse dataloggerne kan typisk anvendes til dokumentation af temperatur og fugt i en fast montage på væg eller til en mobil installation hvor der ikke er mulighed for at sætte dataloggeren til en PC eller en anden trådløs forbindelse eller hvor dataloggeren. Aflæsningen sker således uden brug af en PC eller andet specialdesignet aflæsningsudstyr men blot en smartphone. Ved at checke bluetooth dataloggeren kan man hurtig bestemme om varen har være opbevaret ved korrekt temperatur. Har den ikke det har man hurtigt mulighed for at korrigere dette eller udtage den pågældende vare til yderligere undersøgelse. Man kan downloade data fra dataloggeren i op til 10 meters afstand. klasse 2 radio.

Via den gratis app til smartphonen indstiller man loggerinterval, alarmgrænser på dataloggeren. Når man er klar sættes loggeren i gang med at logge data.

Loggeren har plads til 500.000 logninger til mange måneders brug.

Indeholder et Lithium ion batteri der holder ca 6 måneder før der er behov for genopladning. Genopladning foretages med usb fra f.eks powerbank eller på anden vis.

Der er display til visning af aktuelle, minimum og maksimum værdier for temperatur og fugt. Man skifter imellem visningerne med en knap.

Bluetooth datalogger
Cold Chain temperaturlogger

EL-BT-2 bluetooth datalogger findes indtil videre kun i 1 version med indbygget temperatur og fugtsensor

EL-BT-2 benyttes helt uden PC software. Man benytter en gratis app til sin Android smartphone. Når man har logget data overføres disse via bluetooth til smartphonen sammen med alarmgrænser og tidspunkter for alarmer. Data kan herefter overføres til en PC hvis man ønsker dette.